John Jonasson är en erfaren entreprenör och författare som har ägnat större delen av sitt liv åt försäljning och marknadsföring. Han är en passionerad talare och inspiratör som har hjälpt hundratals människor att nå sina mål.

John har en bakgrund inom teknisk försäljning och har arbetat för flera stora företag inom branschen. Under dessa år utvecklade han sin förmåga att lyssna på kundens behov och önskemål, och att hitta kreativa lösningar för att möta dem.

Efter flera år inom försäljning började John arbeta som föreläsare och konsult inom marknadsföring och försäljning. Han har arbetat med företag av alla storlekar, från små start-ups till stora multinationella företag, och hjälpt dem att öka sin försäljning och nå sina mål.

John är även författare och har skrivit flera böcker om försäljning och entreprenörskap. Hans senaste bok, “Sälj som John”, har blivit en stor succé och har hjälpt många att utveckla sina försäljningsfärdigheter och nå framgång.

John brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential och att bli den bästa versionen av sig själva. Han tror att alla har möjlighet att lyckas om de har rätt verktyg och inställning, och det är det som han arbetar för att ge sina klienter och läsare.

Tack för att du besöker John Jonassons hemsida och läser mer om honom. Om du vill veta mer eller boka John för en föreläsning eller konsultation, tveka inte att kontakta honom genom formuläret på “Kontakt”-sidan.